fredag 7 december 2012

7 december- Kika



Lite sen uppdatering idag. Hoppas ni inte blivit blå av väntan och spänning. Det är ju fredag och allt. Snart är det dags för andra advent, men vi hinner med två hundar innan dess, och vi tar och börjar med Kika.


Kika är en fantastiskt glad liten tjej som nu spenderat allt för mycket tid i hägnet och vill komma hem till en familj. Själv har jag kallat henne Surrikat-Kika då hon är otroligt lik dessa djur när hon sätter sig på baken med framtassarna i luften. Hon är akrobatisk och kan stå och balansera på ens rygg när man böjer sig fram, vilket undertecknad tycker är en bragd.

Kika har fått stå lite i skuggan av de hon delat inhägnad med, och är otroligt lycklig när hon får komma ut. Det finns otroligt mycket energi i den lilla kroppen som bara längtar efter att få komma ut. Hon riktigt sprudlar av lycka när hon spatserar i koppel uppe på fälten utanför hägnet. Samtidigt är hon inte särskilt svår att varva ner, då hon uppenbarligen är lika förtjust i att sitta i knät och gosa som att promenera. Helst hade hon nog kombinerat de båda. Ja, ihop med akrobatiken då.

Så även om det nu helt klart kommer locka en och annan cirkus att höra av sig till oss tror vi att Kika själv föredrar en helt egen familj där hon kan få leva det goda liv hon förtjänar. Har du också ett akrobatiskt sinneslag och gillar Timon i Lejonkungen bör du titta in här för att få all info och en intresseanmälan om Kika.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar