måndag 17 december 2012

17 december- Meja



En vecka till julafton. Är ni klara med alla julklappsköp? Annars kan ni donera pengar till Dinas ark och få ett gåvobrev som ju blir en utmärkt julklapp. Men nu är det dags för lucköppning och då har vi en liten Meja på tur.




Meja är en nätt liten dam på 12 kilo som för tillfället bor hos vår fantastiska chaufför Madde, men Meja vill ha ett alldeles eget hem där hon får stanna resten av livet.

Det här är en glad tjej i princip alltid är lös när hon är ute. Hon har precis hittat ett intresse i spårning, men inte haft chans att utveckla det riktigt, men får hon träna lite på det så har hon alla förutsättningar att bli riktigt duktig. Hon hittar spår med en gång. Ska man dock se till stora intressen är nog nummer ett på listan att ligga i soffan och gnaga på ett ben.

Utomhus kan man se små tendenser till skygghet från sitt gamla liv då hon inte gärna vill bli infångad, men om man öppnar ytterdörren kilar hon in av sig själv och väl inne är hon tryggheten själv.

Högst upp på Mejas önskelista inför jul är en alldeles egen familj där hon kan få och ge massor av kärlek och trygghet från alla familjens medlemmar. Om det innebär att bo i stan och gå i koppel under promenaderna eller på landet och springa lös spelar ingen roll för Meja. Känner du att det här är hunden i dina drömmar släng då iväg ett mail till adoption@dinasark.se och ge både dig själv och Meja en underbar jul.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar