torsdag 20 december 2012

21 december- Miss Fluffy



Fredag och sista arbetsdagen innan jul för många. Kanske sista dagen över huvudtaget om vi ska lyssna till Mayaindianerna. Då ska ju jorden strax gå under. Jag och Smiley ska puttra ner till Småland för att fira jul med min andra lilla vovve och mamsen. Det är dock fortfarande några vovvar som står på kö att få vara med här. Miss Fluffy har nu trängt sig fram i ledet.




Miss Fluffy kom till oss från det kommunala hägnet i början av oktober i år och verkar trivas rätt bra även om miljön är lite väl stressig. Dock vill hon ha ett eget hem att åka till där hon får vara familjens medelpunkt.

Miss Fluffy är en väldigt glad tjej som gillar att busa med sina hägnkompisar och har mycket lek i sinnet. Hon är inte jättevan att vara ute och gå med människor och kan vara lite försiktig, men svansen viftar på hela tiden ändå.

Hon finner sig dessutom i det mesta, bara hon får vara med i gemenskapen. Hon behöver en lugn och trygg familj där hon kan utvecklas och bygga upp lite mer självsäkerhet.

Kan du erbjuda den här ädla damen på sex år ett hem med mycket tid och kärlek titta då in här på Miss Fluffys sida för att ta del av bilder och intresseanmälan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar