söndag 23 december 2012

23 december- Nalle-Maja



Dan före dopparedan! Exakt när hände det? Jag har inte hängt med för fem öre. Jag tror jag inte har köpt hälften av alla julklappar fast jag egentligen vart färdig sen början av december. Men strunt samma. Nu är det bara två luckor kvar och den som är lite förutseende kanske kan gissa att det idag då är Nalle-Maja som kikar fram.





Nalle-Maja är syster till gårdagens luckvovve Brumma. Hon är den mindre av de två systrarna, äter inte riktigt lika mycket och blir ofta lite "tillbuffad" av sin större syster. Dock bekommer det Nalle-Maja inte alls, eftersom det gjort henne en portion kaxigare än systern.

Hon förstår inte alls att hon bara är ett halvt äpple hög utan med en uppfordrande blick förväntar hon sig att vuxna hundar ska flytta sig om de kommer i hennes väg.

Precis som systern gillar hon att äta, bajsa, sova och busa. Vid gosande gillar hon även att klättra lite på objektet som gullar med henne. Det finns säkert någon rolig hårtuss där uppe på huvudet att äta på, eller någon bitvänlig näsa som vill stifta närmare bekantskap med henne små vassa valpgaddar.

Nalle-Maja är alldeles snart redo att komma hem, så känner du att du vill ha en liten teddybjörn i ditt hem som du kan lära allt du kan om livet så håll utkik på hemsidan, eller skicka raskt iväg ett mail till adoption@dinasark.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar