lördag 15 december 2012

15 december- Athena



Lördag och snökaos i många delar av Sverige. Vad det nu krävs för att kalla det "kaos". Inte särskilt mycket egentligen. Människor rasar idag över borttagna delar ur Kalle Anka. Det är nog bättre att öppna luckor. Idag är det Athena som glatt studsar in.





Även Athena hittades ihop med syskonen på en kulle en bit från hundpensionatet. Hon är en tuff liten tjej med mycket skinn på nosen. I henne finns det massvis av nyfikenhet och äventyrslusta. Det här var den första av valparna som pep in under baracken när de släpptes lösa för första gången. In och sniffa snoffa efter om det låg några godsaker, gömda skatter eller varför inte någon förlorad kompis? Såvitt vi vet har hon ännu inte funnit något av de två sistnämnda där under i alla fall.

I Athena finns också mycket gos och hon älskar att bli klappad på magen. Då kan hon ligga i famnen och grymta ett litet tag, men precis som med alla valpar får det vara en begränsad tid, för sen är det något annat nytt och spännande som fångat uppmärksamheten.

Vill du ha en tuff liten brud i lyxförpackning är Athena helt klart en valp i din smak. Håll då utkik efter henne på hemsidan då det snart kommer upp en egen sida med tillhörande intresseanmälan för lilltjejen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar