lördag 22 december 2012

22 december- Brumma



Dan före dan! Helg och nedräkning. Snöfall i Småland. Världen finns kvar. Tre luckor att öppna. Julgran att klä. Brumma i kalendern.


Brumma och hennes syster Nalle-Maja fick åka med Raisa till hundhotellet efter att de inte klarade att vara hos extramamma Liv utan behövde lite extra tillsyn. Det blev mjölkersättning och nappflaska i högsta hugg några gånger om dagen till småtjejerna.

Brumma är den lite större av de två, och den mer matglada. Än så länge är hon så liten att de största intressena än så länge är sova, äta, bajsa och leka. Gosa också i och för sig. Tja, intressen lika de flesta hundar när jag tänker efter.

Det finns mycket nyfikenhet i lilltjejen och hon gillar att busa den tid hon är vaken. Morgonpigg som hon är ser hon till att ingen av de andra hundarna heller får sova eftersom efter natten vankas mat, och ska man väcka människorna i baracken intill får man gny högljutt, vilket Brumma är väldigt duktig på.

Brumma längtar dock efter en egen familj och vill inte spendera hela barndomen i ett hägn. Känner du att du vill öppna dina armar till denna lilla nallebjörn så håll utkik på hemsidan då hon snart kommer vara bokningsbar där. Kan du inte vänta så länge, så skicka iväg ett mail till adoption@dinasark.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar