söndag 16 december 2012

16 december- Poseidon



Fjärde advent, söndag och en vecka kvar till dan före dopparedagen. Det är inte klokt vad tiden springer iväg egentligen. Själv spenderade jag och Smiley gårdagen hos min bästis och hennes kottar för att baka lussekatter (som blev lussehundar) och pepparkakor. Väldigt mumsigt. En till som tycker det mesta är mumsigt är Poseidon som är dagens luckavovve.




Poseidon är den sista av de kallade Hills-valparna, men inte den minsta. Det här är en matglad liten herre som ofta står längst fram i kön när det börjar skramlas med matskålarna med en viftande svans och huvudet på sned. Han provsmakar gärna på de delikatesser som naturen bjuder på också, eller vad sägs om jordkaka, med en touch av hästbajs och kvarglömt tuggben?

Dock består inte livet endast av mat för den här lilla herren utan det finns också gott om bus och lek. Ofta väljer han att busmucka med Skinny som inte är sen att hänga på för att visa var skåpet ska stå, och ingen som utmanar Skinny går vinnande ur den fajten, något som Poseidon inte direkt påverkas av. Istället går han och i sin tur brottar ner någon av syskonen så är allting som det ska igen.

Det här är även en kille som inte gör filmsessionerna enkla för fem öre eftersom han tycker att även kamerasnören är en ren delikatess och därmed har man en liten valp som hänger och dinglar i kameran när man ska hålla den stilla och filma. Med andra ord är det här en charmknutte av stora mått.

Charmas du med av Poseidons oskyldiga uppsyn med en avslöjande busblick ska du hålla utkik på hemsidan där han snart kommer upp med en tillhörande intresseanmälan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar