måndag 3 december 2012

3 december- Patti




Måndag och ny vecka. Det verkar nu fallit snö i hela landet och även här i Göteborg är det vitt på marken. Dags för lucka nummer tre och vi fortsätter i temat brudmaffian. Dagens lyckliga stjärna är Patti!





Patti är dubbelgångare med syrran Pink, och även om hon nu gått om i storlek kan jag slå vad om att hon är lillsyrran av de två parhästarna. Hon är en sprallig liten studsboll som alltid på något sätt ser glad ut.

Som liten fick hon en dag magvärk och då det var mitt i en parvohärva fick hon åka med till veterinären. Tack och lov var det inget fel på henne men hon fick åka hem med åtta stygn på magen. Efter denna pärs fick hon sova hos undertecknad varje natt i en vecka. Hon sov då som en en bebis tvärsöver min hals hela nätterna och vaknade pigg och sprallig och verkade helt glömt att hon faktiskt borde ha lite ont.

Så har Patti fortsatt: glatt snurrande omkring sina systrar. Hon har dessutom förmågan att om man böjer sig fram och klappar syskonen kan hon hoppa upp på ens rygg och balansera där. En liten cirkusprinsessa med andra ord.

Patti vill ha några tvåbentingar att busa med och om du känner att du kan vara hennes lekkompis så kika in här där det står allt du behöver veta om Patti. Hon står redo och klar att åka med nästa transport hem.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar