tisdag 11 december 2012

11 december- Luke Skywalker




Då var det dags igen. Ny lucka, och vi gör väl helt enkelt som herren som gömmer sig bakom lucka nummer 11 föredrar att göra: vi kastar oss rakt in i presentationen av Luke Skywalker.



Luke är en underbar och glad "liten" kille. Just "liten" står för åldern. Han är bara 8 månader men väger redan i runda slängar 24 kilo och är 60 centimeter i mankhöjd, något han själv inte är riktigt medveten om.

I Luke bor en snällhet som är få förunnat. Han hjälper gärna till att tvätta katterna, och myser med barn i alla åldrar och storlekar.Trots att han inte varit i sitt svenska fosterhem särskilt länge är han rumsren och behöver han gå ut så hoppar han mot dörrhandtaget. Är det då inte låst kommer han med andra ord ut på egen hand, så olyckor inomhus är väldigt sällsynta.

De vassa små valptänderna som fortfarande finns kvar kliar lätt så tuggvänliga saker står högt på Lukes önskelista. Hittills toppar vedträn och vantar listan över favoritsaker.

När det kommer till ensamträning har Luke inga som helst problem att lämnas ensam från människor om han fortfarande får umgås med hundar. Helt ensam är han dock inte särskilt förtjust i att bli. Vi tror därför att Luke skulle trivas bäst i ett hem där det finns någon annan hund. Barn är en annan aspekt som gärna får finnas med i bilden då Luke älskar fart och fläkt och vill vara med där det händer.

Har du ett hem där det redan är full fart, men finns gott om kärlek och gos och söker någon som är givmild att dela ut pussar kika då in här där du kan lämna en intresseanmälan och läsa mer om vår Starwarskille.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar