måndag 10 december 2012

10 december- Puppe



Ny vecka, ny lucka. Idag är det Nobeldagen och då ska vi så klart lägga ut en hund värdig Herr Nobel himself. Det blir dock inte så svårt. Alla våra hundar når upp till den standarden, så idag är det helt enkelt Puppes tur.





Puppe är en fantastisk dam med ett mycket tragiskt förflutet. Ändå är hon en helt underbar hund som trots alla svek litar på människor.

I början kan hon te sig lite blyg och reserverad, men visar du henne att du bara vill henne väl har du en bundsförvant vid din sida. Det här är en tjej som behöver massvis av kärlek och närhet och hon njuter otroligt av att bli omhändertagen och klappad på.

Hon har nästan en desperat vilja och önskan att vara till lags. När man tar ut henne på promenad går hon väldigt fint och försiktigt. Det är helt klart en tjej som behöver allt självförtroende hon kan få.

Har du möjligheten att peppa vår Puppe, ge henne trygghet, kärlek och närhet i mängder bör du kika in här för en intresseanmälan och för att läsa Puppes story. Hon är redo att komma hem med nästa transport och längtar otroligt mycket efter ett eget hem med en bädd, människor och lugn.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar