tisdag 4 december 2012

4 december- Loreen




Dagarna rullar på, precis som minusgraderna och snöcentimetrarna. 20 dagar kvar till julafton innebär att det idag är den fjärde december och att det är dags för lucka nummer 4. Bakom luckan döljer sig den sista adoptionsbara medlemmen av brudmaffian, nämligen Loreen!





Loreen är gruppens lilla "outcast", i en positiv mening. Saknas den någon ur brudmaffian kan man ge sig sjutton på att det är Loreen som är ute på egna äventyr. Hon är en självständig liten tjej med mycket skinn på näsan.

Ibland kan hon stå bredvid sina systrar när de ligger i en hög och tuggar på varandra och se ut att tänka "vad håller ni på med?", medan andra gånger slänger hon sig in i högen och deltar helhjärtat. En liten tjej som roas av många olika saker med andra ord. Hon är dessutom en tankfull valp som kan sitta och iaktta Skinny och de vuxna hundarna och deras beteende utan att röra en fena.

Nya människor kan göra henne lite blyg men när man väl visat att man inte är farlig är hon framme och vill gosa och busa. Dock är hon inte en tjej som tänker övertyga dig i flera timmar att hon är "the girl number 1." Förstår du inte det inom de första minuterna går hon sonika därifrån. Hon krusar ingen, och det är en av de delarna som gör henne så otroligt charmig med sina stora öron och klara blick. 

Loreen söker sin egna människa som förstår alla hennes kvalitéer till fullo. Känner du att du är Loreens matchning, kolla då in här för att få info om intresseanmälan och allt annat som kan vara av vikt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar