onsdag 5 december 2012

5 december- Lacey




Mitten av veckan och lillördagen är här. Nu är det pulkabacke nedför till helgen. Två väldigt trötta hundar sov gott i natt efter mycket bus i snön. Men nu är det ny dag och därmed ny lucka, och in i den har Lacey dansat.


Lacey är en hund som nog aldrig förstått att hon faktiskt har fyra ben. Hon föredrar sina två bakre. Med andra ord är hon en riktigt dansant dam. Hon har nog inte riktigt förstått hur stor hon är heller.

Lacey är en fullständigt underbar hund med ständigt solskenshumör och positiv inställning. Man kan omöjligt vara på dåligt humör i sällskap med henne. Med den rufsiga pälsen och de ständigt pigga ögonen välkomnar Lacey alla besökare med en blöt puss och kanske en dans.

Om någon sett filmen "Hitta Nemo" kan man likna Lacey med den härliga, humoristiska fisken Doris: ständigt nyfiken på allt, tror gott om alla och lika lycklig var hon än kommer. Lacey skulle verkligen gilla en familj med mycket aktiviteter och bus där hon får utveckla sina danssteg och följa med på roliga äventyr.

Den som öppnar sitt hem för Lacey har en evigt trogen följeslagare som alltid har en uppmuntrande blick till övers vid behov. Känner du att du har en kommande vinst i Let's dance i dina framtidsplaner och bara behöver en träningspartner kan du kika in här för att få veta allt som behövs för att visa intresse för vår solskenstjej.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar