lördag 1 december 2012

1 december- Pink





Då var det dags för första december. Första luckan ska öppnas, i raden av 24 stycken sammanlagt. Följ oss dagligen för att få veta vilka som gömmer sig bakom kommande luckor.

Först ut i raden av våra decemberhundar är Pink!





Pink är en underbar lite tjej som kom till Dinas ark i augusti, ungefärliga åtta veckor gammal. Hon är en tuff liten tjej som gärna hänger med syrran Patti, som i tidigt valpstadie såg exakt likadan ut som henne själv. I dagsläget är det fortfarande svårt att skilja på dem, men det vana ögat som vet vad som ska letas efter finner snart vem som är vem.

Pink är den som är framåt och orädd och har mycket spring i de korta små benen. Hon är mycket för att pussas även om det ibland kan komma nån liten mjölktand insmygande om hon pussar på nåt riktigt tuggvänligt. Hon är liten och nätt kan bli ganska kaxig när hon har systrarna omkring sig. Kort och gott en tjej med mycket skinn på nosen och som inte riktigt förstått hur liten hon är.

Pink är redo att komma hem med nästa transport och längtar efter en helt egen familj att busa och gosa med. Här har vi en tjej som ser varje dag som ett äventyr, och då inte att förglömma, ett riktigt roligt och oförglömligt äventyr. Fastnade du för vår lilla "rockbrud" kan du kika in här för att göra en intresseanmälan och se lite fler bilder.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar